Floor Heskes-Smits

Werktijden: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagochtend

Floor Heskes-Smits (1968) is afgestudeerd in 1991 en sindsdien werkzaam bij Fysiotherapie de Goffert.

Met haar passie voor sport heeft Floor zich bekwaamd in de behandeling van orthopedische aandoeningen zoals revalidatie na trauma’s, postoperatieve revalidatie, schouderrevalidatie en sportspecifieke revalidatie (hardlopen, balsporten en in het bijzonder tennis).

Floor’s interesse ligt bij het actief revalideren van patiënten met (sport)blessures aan de schouder, de gehele bovenste extremiteit en de onderste extremiteit. Actieve revalidatie levert een belangrijke bijdrage aan de lichaamseigen herstelprocessen. Deze functionele training pakt de klacht aan, geeft inzicht in herstelprocessen en voorkomt afhankelijkheid van therapie op langere termijn.Zo ontstaat meer plezier in verantwoord bewegen.

Naast fysiotherapeute is Floor fitnesstrainster en tennislerares.Haar jarenlange interesse, ervaring en inzet voor de (tennis)sport vertaalt zich rechtstreeks naar de sportfysiotherapie en in het bijzonder de tennisrevalidatie. Zij heeft een eigen tennisrevalidatie-programma ontwikkeld voor geblesseerde en geopereerde tennissers, van slaganalyse tot de daarbij behorende techniek-training op en buiten de tennisbaan.

Door de jaren heen heeft Floor opleidingen en trainingen gevolgd, zoals de McKenzie opleiding, Manuele therapie Marsman, Mulligan, Medical Taping Concept, sportfysiotherapie, schouderrevalidatie bij bovenhandse sporten, Perfect Pilatus en Functionele looptraining.

Floor heeft zich verder toegelegd op de handrevalidatie,voor de behandeling van hand-, pols- en armklachten. Je hand is misschien wel je mooiste gereedschap. Het is dan ook een uitdaging om je hand functioneel en belastbaar te krijgen en te houden voor activiteiten in het dagelijks leven, werk, sport en communicatie. Floor is aangesloten bij de gespecialiseerde “handen-IOF” (Intercollegiaal Overleg Fysiotherapie) van Gelderland en Brabant.