Desirée vd Boom

Werktijden: maandagochtend, woensdag en vrijdag

Desirée vd Boom- Oosterhof (1969) werkt sinds 1-11-2023 in de praktijk.

Zij studeerde af in 1991 als fysiotherapeut in Nijmegen. In 1998 tevens als manueel therapeut aan de SOMT in Amersfoort. Waarna zij in 2008 daar de master in manuele therapie ook nog heeft afgerond. In de begin jaren werkte Desirée in Duitsland. Vanaf 2003 kwam ze in Arnhem in dienst in het revalidatiecentrum Klimmendaal. In de loop van de jaren specialiseerde Desirée zich in schouderproblematiek, complexe revalidatie aandoeningen en orthopedische klachten waarbij manuele therapie een duidelijke meerwaarde heeft.

Bij haar behandelingen houdt Desirée goed rekening met het pijnvrij behandelen bij gewrichtsbeperkingen. Zij streeft erna om u zo snel mogelijk met minder pijn te laten bewegen. Het zelfstandig kunnen bewegen, sporten, werken en een zo optimaal mogelijk herstel laten plaatsvinden is het streven bij elke behandeling. Speciale aandachtsgebieden zijn, Schouderklachten (waarbij echografie ingezet kan worden) Hoofdpijn klachten,  wervelkolom klachten en alle complexe revalidatie klachten.

In haar vrije tijd is ze graag bezig, wandelen, fitness en hardlopen doet ze graag. Fotografie in de natuur is ook een passie van haar.

Desirée is op maandag, woensdag en vrijdag in de praktijk.