Pim Leijte

Werktijden: dinsdag en vrijdag

Pim Leijte  (1993) werkzaam bij fysiotherapie de Goffert sinds december 2019.

“Als kind ben ik opgegroeid in de wijk Hazenkamp in Nijmegen. Ik heb altijd een passie gehad voor sport en ben daar veel mee bezig geweest. Zelf heb ik altijd gevoetbald, de laatste jaren doe ik regelmatig aan fitness en ga ik graag op wintersport. Daarnaast hou ik erg van reizen en genieten van het leven.

Na de sport en bewegingsopleiding CIOS heb ik de opleiding fysiotherapie gevolgd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, waar ik in februari 2019 mijn diploma heb behaald.

Door mijn interesses en werk/opleiding in de sport ligt mijn passie ook bij behandelen van klachten aan het bewegingsapparaat. In het bijzonder het revalideren na sportletsels maar ook het voorkomen hiervan, gericht op blessurepreventie.

Ik vind het mooi om met mensen samen te werken aan hun herstel. Het deel uit maken van een herstelproces van de patiënt is de reden waardoor ik het vak fysiotherapie ben gaan doen. Ik ga samen met je op zoek naar een behandeling die bij jou als persoon past. Dit altijd in goed overleg waarbij ruimte is voor gezelligheid en humor.”

Overige specialisaties

  • Sportspecifieke krachttraining
  • Medische fitness
  • Blessurepreventie