Medisch Centrum Sint Anna

In het pand aan de Sint Annastraat 180 (naast het tankstation) is sinds 2008 het Medisch Centrum Sint Anna gevestigd. In dit gezondheidscentrum zijn werkzaam: huisartsen, apothekers, caesartherapeuten, diëtist, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, podotherapeut, logopedist en psychologen. Tevens  is in het pand een Transferpunt Thuiszorg en bijzondere zorg van de Zorggroep Zuid Gelderland.

De fysiotherapeuten die werkzaam zijn in het Medisch Centrum vormen samen Fysiotherapie Sint Anna, dit is een samenwerkingsverband van twee fysiotherapiepraktijken:

  • Fysiotherapie de Goffert
  • Fysiocentrum Nijmegen

De kracht van dit samenwerkingsverband is de bundeling van fysiotherapeutische expertise, waardoor het aanbod van dienst- en zorgverlening niet alleen groter wordt maar ook beter kan worden afgestemd op de hulpvraag van de patiënt. Doordat we een onderdeel uit maken van het Medisch Centrum Sint Anna hebben we de mogelijkheid om ook gebruik te maken van de expertise van de andere zorgdisciplines die in het Medisch Centrum Sint Anna vertegenwoordigd zijn.

De fysiotherapeuten zijn daarnaast ook gewoon op hun eigen locaties werkzaam.

Voor Fysiotherapie de Goffert is aanwezig op het Medisch Centrum Sint Anna op de:

(In het algemeen zijn er dagelijks inloopspreekuren van 10.00 – 11.00 & 14.00 – 15.00)Telefoon fysiotherapie Sint Anna: 024-3505892

Klik hier voor meer informatie over Fysiotherapie Sint Anna.


De route naar Medisch centrum Sint Anna: