/De medewerkers
De medewerkers2018-07-18T11:31:12+00:00

De medewerkers

Floor Heskes-Smits
Floor Heskes-Smits
Ik ben Floor, getrouwd en moeder van 2 dochters. Naast het vak fysiotherapie heb ik een passie voor sport en tennis in het bijzonder. Daarnaast zijn lezen, (berg)wandelen en reizen mijn favoriete bezigheden.
Marga Bruijsten
Marga Bruijsten
Kijken en voelen hoe een beweging in elkaar zit deed ik als kind al. In de fysiotherapie werd mijn passie mijn werk. Wat gaat er fout, wat gaat er goed? Hoe kun je bijsturen?
Anneke Dekkers-Klerken
Anneke Dekkers-Klerken
Ik ben Anneke, getrouwd en moeder van 3 kinderen.
Ik ben oprecht, openhartig, sportief en geïnteresseerd in wat mensen beweegt. Dit helpt mij bij de uitoefening van mijn passie; het vak fysiotherapie.
Lonneke van der Avoort
Lonneke van der Avoort
Ik ben moeder van 3 kinderen. In mijn vrije tijd ga ik graag naar buiten. Ik blijf het vak fysiotherapie bijzonder vinden omdat bij elke lichamelijke klacht ook een ander persoon voor je zit. Het samen werken aan herstel is elke keer een leuke uitdaging!
Anke van den Broek
Anke van den Broek
Mooi aan het vak fysiotherapie vind ik de afwisseling: geen dag is hetzelfde. Ik hecht veel waarde aan een actieve benadering, waarin de mens centraal staat. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig op de tennisbaan te vinden en maak ik graag (verre) reizen.
Kim Keeling
Kim Keeling
Ik ben Kim en vind het werken als fysio- en manueeltherapeut nog elke dag leuk. Het blijft een uitdaging om mensen te coachen bij hun herstel. Zelf sport ik ook graag en daarnaast vind ik koken leuk, reis ik het liefst vaak en breng ik tijd door met familie en vrienden.
Elske Cornelissen
Elske Cornelissen
Ik ben Elske, een enthousiaste en sportieve fysiotherapeut die graag anderen helpt om het beste uit zijn/haar lichaam te halen. Samenwerken aan een levensstijl waarbij bewogen kan worden zonder klachten vind ik dan ook belangrijk.
Anne Lubbers
Anne Lubbers
Mijn hart als fysiotherapeut ligt bij de neurorevalidatie. Verder houd ik ontzettend veel van dansen, koken, creatief bezig zijn, van mijn vriend waarmee ik net samen woon en ik ben enorm gek op mijn familie.