De medewerkers

Floor Heskes-Smits
Floor Heskes-SmitsBIG: 29035052804
Ik ben Floor, getrouwd en moeder van 2 dochters. Naast het vak fysiotherapie heb ik een passie voor sport en tennis in het bijzonder. Daarnaast zijn lezen, (berg)wandelen en reizen mijn favoriete bezigheden.
Kim Keeling
Kim KeelingBIG: 49060148604
Ik ben Kim en vind het werken als fysio- en manueeltherapeut nog elke dag leuk. Het blijft een uitdaging om mensen te coachen bij hun herstel. Zelf sport ik ook graag en daarnaast vind ik koken leuk, reis ik het liefst vaak en breng ik tijd door met familie en vrienden.
Lonneke van der Avoort
Lonneke van der AvoortBIG: 59047984004
Ik ben moeder van 3 kinderen. In mijn vrije tijd ga ik graag naar buiten. Ik blijf het vak fysiotherapie bijzonder vinden omdat bij elke lichamelijke klacht ook een ander persoon voor je zit. Het samen werken aan herstel is elke keer een leuke uitdaging!
Anneke Dekkers-Klerken
Anneke Dekkers-KlerkenBIG: 69034134304
Ik ben Anneke, getrouwd en moeder van 3 kinderen.
Ik ben oprecht, openhartig, sportief en geïnteresseerd in wat mensen beweegt. Dit helpt mij bij de uitoefening van mijn passie; het vak fysiotherapie.
Ed Brouns
Ed BrounsBIG: 79033299304
Ik ben Ed. Woon samen met Maaike en onze dochters Floor en Sara.
Ik werk graag met ouderen. En ben sportfysiotherapeut.
Ik ben geduldig en betrokken en vind het belangrijk om informatie over te dragen waarbij leefstijl en fitheid een belangrijke rol spelen.
Ik reis graag met mijn gezin, ben sportief en bezoek regelmatig een concert en heb thuis de kleinste bierbrouwerij van Nijmegen.

Pim Leijte
Pim LeijteBIG: 89925459304
Ik ben Pim, een enthousiaste en sportieve fysiotherapeut die graag samen met mensen werkt aan hun herstel. Tijdens mijn behandelwijze heb ik altijd ruim aandacht voor actieve therapie middels oefeningen en adviezen. Dat combineer ik vaak met hands-on behandeltechnieken om grip te krijgen op de klachten.

Maureen Völler
Maureen Völler
Ik ben Maureen,
Desirée vd Boom
Desirée vd BoomBIG: 29036552704
Hallo mijn naam is Desirée,
Ik ben al jaren woonachtig in Nijmegen.
Ik kom oorspronkelijk uit Noord- Limburg.
In mijn vrije tijd ga ik graag naar buiten. Lekker wandelen, fietsen en een beetje hardlopen. In het verleden speelde ik basketbal en tennis.
Mijn hobby’s zijn verder natuur fotografie, naar een goeie film gaan, vakanties naar Italië en uiteten met vriendinnen.
Tot ziens in de praktijk.