De medewerkers

Floor Heskes-Smits
Floor Heskes-SmitsBIG: 29035052804
Ik ben Floor, getrouwd en moeder van 2 dochters. Naast het vak fysiotherapie heb ik een passie voor sport en tennis in het bijzonder. Daarnaast zijn lezen, (berg)wandelen en reizen mijn favoriete bezigheden.
Marga Bruijsten
Marga BruijstenBIG: 09033314904
Kijken en voelen hoe een beweging in elkaar zit deed ik als kind al. In de fysiotherapie werd mijn passie mijn werk. Wat gaat er fout, wat gaat er goed? Hoe kun je bijsturen?
Anneke Dekkers-Klerken
Anneke Dekkers-KlerkenBIG: 69034134304
Ik ben Anneke, getrouwd en moeder van 3 kinderen.
Ik ben oprecht, openhartig, sportief en geïnteresseerd in wat mensen beweegt. Dit helpt mij bij de uitoefening van mijn passie; het vak fysiotherapie.
Lonneke van der Avoort
Lonneke van der AvoortBIG: 59047984004
Ik ben moeder van 3 kinderen. In mijn vrije tijd ga ik graag naar buiten. Ik blijf het vak fysiotherapie bijzonder vinden omdat bij elke lichamelijke klacht ook een ander persoon voor je zit. Het samen werken aan herstel is elke keer een leuke uitdaging!
Nienke Meinema-Sanders
Nienke Meinema-SandersBIG: 19908802404
Ik ben Nienke en ik heb me als fysio- en manueel therapeut gespecialiseerd in de bovenste extremiteiten. Dat wil zeggen dat ik me heb toegelegd op het behandelen van nek, schouder en handklachten. Daarnaast ben ik de trotse moeder van drie zoontjes.
Kim Keeling
Kim KeelingBIG: 49060148604
Ik ben Kim en vind het werken als fysio- en manueeltherapeut nog elke dag leuk. Het blijft een uitdaging om mensen te coachen bij hun herstel. Zelf sport ik ook graag en daarnaast vind ik koken leuk, reis ik het liefst vaak en breng ik tijd door met familie en vrienden.
Elske Cornelissen
Elske CornelissenBIG: 39920953204
Ik ben Elske, een enthousiaste en sportieve fysiotherapeut die graag anderen helpt om het beste uit zijn/haar lichaam te halen. Samenwerken aan een levensstijl waarbij bewogen kan worden zonder klachten vind ik dan ook belangrijk.
Sophie Frieling
Sophie FrielingBIG: 19924550104
Ik ben Sophie. Elke dag in contact staan met verschillende mensen en hen verder helpen in beweging geeft mij veel positieve energie. Ik heb een passie voor sport, onder andere bootcamp en crossfit. Om deze reden ga ik graag met de actieve revalidatie aan de slag. Je zult me daarom vaak bij onze locatie in Avalon tegenkomen.