Preventieve massage

Zijn uw spieren gespannen, verhard en verstijfd? Vanwege stress of een verkeerde houding op bijvoorbeeld het werk? Of wilt u sneller herstellen na een intensieve sporttraining? Bij Fysiotherapie de Goffert kunt u terecht voor een ontspannende massage of een sportmassage. Een massage brengt uw lichaam en geest weer in balans. U zit letterlijk en figuurlijk weer beter in uw vel. Massages zijngeschiktvooriedereen.

Studies hebben aangetoond dat massage helpt bij het reduceren van pijn en stress. Dit komt omdat bij een massage het hormoon oxytocine vrijkomt. Dit hormoon verlaagt uw bloeddruk en vergroot het immuunsysteem. Dit is een verklaring waarom u zich prettiger en relaxter voelt na een massage. Het is goedvoor uwgezondheid!  

Heeft u zo’n last van de spieren dat u deze zelf niet meer los krijgt? Een ontspanningsmassage is dan een goede oplossing. Deze behandeling helpt om uw spieren te ontspannen en bevordert bovendien uw bloedcirculatie. Een ontspanningsmassage brengt uw lichaam en geest weer in balans. U zit letterlijk en figuurlijk weer beter in uw vel.

Sneller herstellen na een intensieve sporttraining? Sportmassage zorgt voor de afvoer van afvalstoffen uit de spieren en stimuleert de aanvoer van voedingstoffen. Hierdoor is sneller herstel mogelijk. Sportmassage kan ook preventief worden ingezet, voor een goede conditie van uw spieren óf om uw spieren te activeren als onderdeel van de warming-up. Trouwens, ook voor niet sporters kan sportmassage nuttig zijn. Want ook door dagelijkse activiteiten kunnen klachten ontstaan.

30 minuten € 37,00 euro
45 minuten € 52,00 euro

Deze massages worden niet vergoed door de zorgverzekeraar, tenzij er een fysiotherapeutische indicatie is.

Wilt u meer informatie? Of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact op.