Informatie voor patiënten i.v.m. het coronavirus 

(bijgewerkt op dinsdag 17 maart 2020)

Update coronavirus 17 maart 2020

De overheid heeft aan de fysiotherapeuten gevraagd om juist nu te blijven handelen om de druk op de huisartsen niet nog verder te laten stijgen. Natuurlijk met de juiste voorzorgsmaatregelen.

Om schouder aan schouder met de huisartsen en medici te staan, blijft onze locatie op Dobbelmannweg 118 open voor het geven van Fysiotherapeutische zorg of anders als primair aanspreekpunt voor houding en beweging gerelateerde zorg.

We willen jou en een ieder graag helpen en de drukte voor beweegzorg bij de overbelaste huisarts en ziekenhuizen te ondersteunen. Ook wij houden mensen op de been en zorgen er zo voor dat mensen minder beroep hoeven te doen op huisartsen en ziekenhuizen.

  • Je kunt zonder verwijzing bij ons terecht, dus niet eerst naar de huisarts. Indien toch nodig zullen wij de huisarts berichten.
  • Waar mogelijk en noodzakelijk helpen we je telefonisch of digitaal
  • We zullen samen creatief zijn om ook in een thuissetting of buitenlocatie jou zo goed mogelijk te helpen.

Regel 1: blijf thuis indien u ziek bent, koorts hebt en hoest. Ook wij volgen strikt het RIVM. We werken volgens de huidige richtlijnen van het RIVM en blijven deze op de voet volgen.

We zetten met zijn allen de schouders eronder en we wensen iedereen veel sterkte!

Team Fysiotherapie de Goffert

bericht maandag 16 maart 2020:

In de strijd tegen het Coronavirus, heeft de overheid steeds strengere maatregelen moeten nemen. Nederland kan dit virus alleen de baas als we met zijn allen goed communiceren en blijven samenwerken.

Fysiotherapie de Goffert heeft in verband met deze maatregelen de volgende besluiten genomen van maandag 16 maart tot maandag 6 april:

  • De niet urgente behandelingen worden uitgesteld of omgezet in een telefonisch consult.
  • Urgente (eventueel ook nieuwe) patiënten worden in goed overleg op praktijk Dobbelmannweg behandeld met gespreide werktijden van onze fysio’s om risico’s te vermijden.
  • In individuele gevallen kunnen we in goed overleg maatwerk leveren, zoals bv een behandeling in de buitenlucht, telefonisch (facetime) consult, etc
  • We zorgen voor een goede telefonisch bereikbaarheid op werkdagen tussen 9.00 en 16.30 uur. Op die tijdstippen zal er een fysiotherapeut u te woord staan.
  • Mocht u er door eventuele drukte niet door komen kunt u ons natuurlijk ook mailen. info@fysiotherapiedegoffert.nl. We zullen deze extra goed in de gaten houden. We bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.
  • Tot 6 april zullen er geen afspraken voor de fysiotherapie op de locaties Medisch Centrum St Anna en Avalon fitcentre gepland worden. (N.B. Avalon fitcentre is vooralsnog tot 6 april gesloten)

Bij eventuele vragen kunt u ons bellen op telefoonnummer 024-3552268 of 024-8906362

Vriendelijke groeten,
Fysiotherapie de Goffert
Dobbelmannweg 118