Ineke Kempes

Werktijden: maandag en vrijdag

Ineke Kempes
Ineke KempesBIG: 59034098804

Specialisaties o.a.

Corona revalidatie
Fysiotherapie bij littekens
Fysiotherapie bij littekens
Medical taping
Oedeemtherapie
Oncologische revalidatie
Post- operatieve revalidatie
Psychosomatische fysiotherapie
Reuma & Artrose

Ineke Kempes  (1961) is in 1989 afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool en sinds november 2019 werkzaam bij fysiotherapie de Goffert.

Zij is voorheen werkzaam geweest in verschillende particuliere praktijken. Door de jaren heen heeft zij  diverse nascholing gevolgd. Aanvankelijk meer op orthopedisch gebied, later meer richting de psychosomatiek en de oedeemtherapie.

In de afgelopen jaren heeft zij zich gespecialiseerd als psychosomatisch fysiotherapeut en oedeemtherapeut en is ook als zodanig geregistreerd. Daarnaast heeft zij de cursus adem-en ontspanningstherapie van Dixhoorn en de basisopleiding haptonomie in Doorn gevolgd. Zij vindt de combinatie van reguliere fysiotherapie, oedeemtherapie en psychosomatisch fysiotherapie erg afwisselend.

Het is voor haar een uitdaging samen met u inzicht te krijgen in uw klachten en te werken aan het herstel van uw balans. Om d.m.v. oefeningen meer bewust te worden van signalen van het lichaam/adem. Maar ook door oefeningen en gesprekken meer inzicht te krijgen hoe gedachten, gevoelens en gedrag elkaar beïnvloeden. De doelen kunnen heel divers zijn: o.a meer inzicht in de klachten en hoe hiermee om te gaan, te leren herkennen van de eigen grenzen , minder piekeren etc

Overige specialisaties:

  • Mindfulness
  • ACT
  • Fysiotherapeut op haptonomische basis
  • Dixhoorn(1 jarige cursus NPI)