//Elske Cornelissen
Elske Cornelissen 2018-07-18T11:07:45+00:00

Elske Cornelissen

Werktijden: De woensdag en de vrijdag

Elske Cornelissen
Elske Cornelissen

Specialisaties

Kinderfysiotherapie
Medical taping

Elske Cornelissen (1992) werkt sinds juni 2018 bij Fysiotherapie de Goffert.

Elske is in maart 2016 afgestudeerd als fysiotherapeute aan de HAN in Nijmegen. Ze heeft vervolgens op verschillende plekken werkervaring opgedaan waardoor ze breed inzetbaar is. Naastkennis en vaardigheden in de algemene fysiotherapie heeft ze ook ruime ervaring in de Geriatrische Revalidatiezorg waarbij ze veel gewerkt heeft met ouderen in de postoperatieve fase na een heup prothese.In 2013 (Zuid-Afrika) en 2016 (Cambodja) heeft ze een periode gewerkt als fysiotherapeut in het buitenland. Bij het maken van het behandelplan en uitvoeren van de therapie was het belangrijk rekening te houden met de andere taal en cultuur. Hierdoor kijkt ze niet alleen lokaal naar de klacht maar ook naar de mens en het lichaam in zijn geheel.

In 2016 heeft Elske het Medical Taping Certificaat behaald en elk jaar volgt ze een herhalingscursus voor haar reanimatie certificaat.

Daarnaast is ze sinds 2016 werkzaam bij Stichting Koprol, een organisatie die zich inzet voor mensen met een beperking. Elske geeft zaterdagochtend rolstoelhockeyles aan kinderen met een beperking. Ook zet ze zich in als vrijwilligster bij Stichting CAP (Centra voor Aangepast Paardrijden), waar ze op de Maartenshoeve instructeurs en kinderen met een beperking begeleid bij alle werkzaamheden rondom de manege.

Elske richt zich met name op de kinderfysiotherapie binnen de praktijk. Ze zal daarnaast ook volwassenen blijven zien.