Fysiotherapie de Goffert
Marjo Maas
[Marjo Maas]

Marjo Maas (1958) studeerde in 1980 af als fysiotherapeut. Sinds 1981 werkt ze als fysiotherapeut bij Fysiotherapie de Goffert. Daarnaast werkt ze sinds 1985 als docent fysiotherapie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Haar interesse gaat voornamelijk uit naar mensen, die gehinderd worden door een pijnlijke en/of beperkte functie van de hand, waarbij de oorzaak van de beperkingen heel divers kan zijn. Marjo heeft zich specifiek geschoold op het gebied van handrevalidatie.

Het betreft zowel de revalidatie van acute handletsels als de revalidatie na chronische overbelasting. Denk bij chronische overbelasting aan werkgerelateerde klachten zoals RSI bij beeldschermwerkers, kappers en musici. Voor de behandeling van beroepsgerelateerde klachten bij musici heeft Marjo een speciale opleiding gevolgd bij G.O. van de Klashorst, grondlegger van de Dispokinesiotherapie voor musici. Daarnaast heeft zij zich geschoold in de manuele therapie, de adem- en ontspanningstherapie volgens J. J.van Dixhoorn en diverse bewegingsvormende methoden zoals de methode Feldenkrais.

Er worden workshops voor musici georganiseerd met betrekking tot de ontwikkeling van fijnmotorische vaardigheden, muzikale expressie, communicatie met het publiek faalangst- en stressmanagement. Voor meer informatie neem contact op met onze praktijk.